• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Секція музичних керівників закладів дошкільної освіти з проблеми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі музичного керівника»

Секція музичних керівників закладів дошкільної освіти з проблеми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі музичного керівника»

2021-01-22

/Files/images/novini_2021/зображення_viber_2021-01-21_13-01-49.jpg

21 січня 2021 року педагогічним колективом закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №34 «Чебурашка» Білоцерківської міської ради Київської області було підготовлено та проведено, у форматі ZOOM-конференції, секцію музичних керівників закладів дошкільної освіти з проблеми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі музичного керівника».

Музичний керівник Скворцова Л.В. ознайомила колег з особливостями використання інформаційно-комунікаційних технологій під час організації музичної діяльності з дітьми дошкільного віку.

Вихователь-методист Стаховська Л.М. акцентувала увагу музичних керівників на використання інтернет-ресурсів для підвищення кваліфікації та самоосвіти, зробила огляд українських освітніх платформ та познайомила педагогів з результатами анкетування «Освіта онлайн».

З досвіду вихователя Яроцької В.В. педагоги дізналися щодо взаємодії з батьками вихованців в умовах адаптованого карантину за допомогою новітніх форм онлайн-спілкування.

Музичний керівник Кузніцова А.Р. підготувала для колег пам'ятку про використання комп'ютерних програм для роботи з музичним матеріалом.

Музичні керівники закладів дошкільної освіти отримали рекомендації щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі з дітьми, батьками та для самоосвіти підготовлені музичним керівником та педагогами закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 62

Коментарi